Er du klar til at blive tatoveret?

Regler og Gode råd

Vi tatoverer kun folk over 18 år. Ingen undtagelser.

Vi går højt op i hygiejne og sikkerhed både for vores egen, men specielt for din skyld. Vi forventer derfor, at du er renlig og overholder butikkens henvisninger for at opretholde et sikkert og hyggeligt miljø. Af samme årsag har små børn ingen adgang, med mindre de skal ind til frisøren. Vi synes, børn er herlige, men vi ved alle, at de ofte er opmærksomhedskrævende, og opmærksomheden skal bruges på dig og din tatovering.

  • Rygning skal foregå udenfor.
  • Ingen dyr i butikken.
  • Overtøj og sko aftages i venteområdet.
  • Drikkelse i åbne beholdere og mad, indtages ved venteområdet.
  • Skjul ikke information, der kan komplicere vores og din egen sikkerhed, dvs. brug af medicin, sygdomme, allergier og lign.

Vi kommer tæt ind på vores kunder, og vi elsker vores arbejde, så vi forventer selvfølgelig, at man behandler os. som vi behandler jer, med respekt, hensyn og venlighed.

Er du klar til at blive tatoveret?

En reference til en tatovering er en god ide, så vi har en god mulighed for at møde dine ønsker. Du kan sende dine idéer over mail, facebook messenger eller ved fremmøde i shoppen. Er det en større opgave, er en gratis konsultation nødvendig for at gennemgå projektet grundigt. Efter endt konsultation og enighed omkring opgaven finder vi en dag og tid til selve tatoveringen.

Hvis tatoveringen tager længere tid, er det vigtigt at have fået rigelig søvn og have drukket rigeligt med vand i dagene op til aftalen samt at have spist inden start. For at opretholde blodsukkeret kan det være en god idé at medbringe mad og drikkelse, som kan indtages i butikken ved venteområdet. Er det første gang, man bliver tatoveret, er det også en god ide at være forberedt på selve tatoveringsprocessen, risikoen og efterbehandlingen.

Læs f.eks. ”er du klar til livet med tatovering?” som er en forbruger info udgivet af styrelsen for patientsikkerhed.

Når tatoveringen er lavet bliver den pakket ind, og efterbehandlingen gennemgås, inden man forlader butikken.