Dyrendal Tattoo & Beauty

Kom forbi shoppen og mød os

Mød vores dygtige personale

Danny Dyrendal Johansen
– Butiksejer og tatovør
Siden jeg var helt lille har jeg altid elsket at tegne og har altid været fascineret af, hvad fantasien kan frembringe. Jeg vidste dengang, hvad jeg ville, men blev alligevel skubbet i andre retninger.

I flere år uden interesse eller passion for mit almindelige arbejde, fandt jeg endelig tilbage til mit kreative hjørne, og jeg elsker det. Jeg begyndte at tatovere i 2017, hvor jeg siden har lavet meget forskelligt.

Jeg prøver stadig at finde min stil eller niche, men jeg er på de fleste områder en kæmpe nørd, hvilket mit arbejde højst sandsynligt kommer til at bære præg af.

Line Dyrendal Johansen
– Butiksejer & frisør
Line blev udlært frisør i 2019 og har stået for Dyrendal Beauty lige siden.
Hun har en særlig kærlighed til pinup stilen og rock and roll, hvilket kan ses i butikkens tema, der er kraftig inspireret af 1950’erne amerikanske dinere. Udover at give vores kunder en fantastisk ny frisure, har Line også en stor passion for at tegne og male. Lines mange utrolig flotte portrætter udgør en stor del af butikkens illustrative udsmykning. Hun har tidligere været i gang med at tatovere, og det er planen, at hun skal i gang igen. Her har hun en forkærlighed for det feminine og neotraditionelle og er desuden skarp til linework.

Pero
– Tatovør
Pero er en internationalt anerkendt og prisvindende tatovør med 20 års erfaring. Han er alsidig og teknisk overlegen.

Pero er dygtig til at udarbejde unikke designs på baggrund af dine ønsker, tanker og referencer. Selv en lille ide vil resultere i et super fedt sleeve.

Old School og traditionelt japansk er Pero’s passion, men han mestrer de fleste stilarter, så længe han kan stå inde for, at det er en tatovering, som holder i huden og designmæssigt resten af livet

Lia
– Tattoo-praktikant & piercør

Lia har tidligere været i lære som tatovør i Odense, men det var ikke det rigtige sted for hende.
Hun er nu startet i praktik hos os, hvor det er hendes drøm, at blive færdigudlært, og det håber vi selvfølgelig at vi kan sørge for.

Lia har tegnet hele sit liv og er meget passioneret omkring sit arbejde. Hendes stilart er mest inspireret af horror/gys, black ‘n’ grey-realisme og tegneserier, men Lia er super kreativ og besidder en god fantasi. Dette giver hende mulighed for at kunne mixe alle genrer til sin helt egen stil.

Dyrendal tattoo
Telefon: +45 53 35 15 24
Åbent tirsdag-fredag 11:30-17:30
Derudover efter aftale
Mail: dyrendaltattoo@gmail.com
Svendborgvej 41, Kværndrup 5772